Cos de cumparaturi

Termeni si conditii

    GOTI este brandul detinut de Zanubo Fashion S.R.L. persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social Sos. Mihai Bravu, Nr. 98-106, Bucuresti, sector 2 cu punct de lucru strada Vasile Lucaciu Nr. 82-84, Bucuresti, sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/6276/2019, cod unic de inregistrare fiscala 41099468.

    TricouriGoti.ro prezinta pe siteul sau cat mai real culorile, dimensiunile si descrierea produselor. Cu toate acestea pot aparea diferente de nuante de pe monitor si cele reale.
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI, includ TVA si nu includ transportul. Taxa pentru transport va fi trecuta separat pe factura.
Factura fiscala se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest magazin online se considera un contract intre client si S.C. Zanubo Fashion S.R.L. si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca S.C. Zanubo Fashion S.R.L. se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Preturile se pot modifica fara anunt in prealabil.